Ειρήνη Νικολοπούλου
 
vivliothiki
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ζητώ λοιπόν από ξένους και Έλληνες, επώνυμους και μη να στέλνουν στο site μου την εικόνα που έχουν στο μυαλό τους για την Ελλάδα. Υπήρξαμε διάσημοι ως "Greek Lovers", τώρα παρά ποτέ, θέλουμε τους lovers, τους φιλέλληνες, τους καλούς φίλους μιας χώρας που μοιάζει να την εγκατέλειψαν και οι παραδοσιακοί φίλοι της. Στόχος μου είναι να συν - δημιουργήσουμε μία μεγάλη αγκαλιά, ένα διεθνές δίκτυο με ΘΕΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ  για την ωραία, μεγάλη, αληθινή ΕΛΛΑΔΑ.
 
  1. Ποια είναι η ωραιότερη ανάμνηση σας ή η εικόνα που έχετε για την Ελλάδα και τους Έλληνες? Θα θέλατε να τη μοιραστείτε μαζί μας τώρα που η χώρα μου έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ από φίλους; (Στείλτε μας φωτογραφίες, video ή οτιδήποτε άλλο θέλετε)
  2. Πότε σκοπεύετε να επισκεφθείτε την Ελλάδα και τι είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο νου ότι θα θέλατε να κάνετε ή να δείτε εδώ;
Παρακαλώ στείλτε τις απαντήσεις σας στα enikol@hol.gr ή irene@enikolopoulou.grLiselotte Thøgersen - Δανία
Liselotte Thøgersen - Δανία
This time, I must write about Greece, and there are obvious reasons for this. I suppose everybody follows Greece in the media hearing about the financial drama they are enduring. The heavy burdens which the Greeks must now carry on their shoulders, makes one shiver.
περισσότερα
   
Ivana Chubbuck - Hollywood
Ivana Chubbuck - Hollywood
Η Ivanna Chubbuck διευθύνει το ομώνυμο actors studio στο Los Angeles και έχει διδάξει την υποκριτικη τέχνη σε δεκάδες ηθοποιούς του Hollywood, μεταξύ αυτών τον Μπραντ Πιτ, τη Χάλλυ Μπέρρυ, την Εύα Μέντες, την Μεγκ Ραιαν, τον Τζιμ Κάρευ, κ.α. Αυτή την εποχή μαθητεύει πλάι της ο Έλληνας ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος για τον οποίο εκφράζεται με πολύ κολακευτικά λόγια. Η Ivanna Chubbuck έρχεται στην Αθήνα για πρώτη φορά και θα δώσει μαθήματα στο Ίδρυμα Κακογιάννη σε Έλληνες ηθοποιούς. Το βιβλίο της "η δύναμη του ηθοποιού" ήταν για πολλούς μήνες best seller στο Los Angeles.
περισσότερα
   
Povl Henningsen - Δανία
Povl Henningsen - Δανία
Greetings from cold Denmark. There is a lot of snow now - it is cold. Which brings memories of visits to wonderful Greek islands. Sun, relaxation, the good life. Always enjoyed the friendliness and hospitality of the Greek people. Naxos, Skopelis, Kea, Santorina - and noisy Athens.:) Wonderful.
περισσότερα
   
Dr. Dame Evangeline Gouletas
Dr. Dame Evangeline Gouletas - Miami, Florida
Q1 Describe your fondest memory of Greece or your view of Greece and its people, now that my country is more than ever in need of friends.

A1 My memories from Greece and its people are countless and they are all amazing! I am a third-generation American of Hellenic descent and I am proud of my Hellenic heritage. I have vacationed in Greece, own property in Greece, have travelled the mainland and the islands by land and by sea, and have amassed a collage of unforgettable experiences there.
περισσότερα
   
Antonis Hadjiantonas - Los Angeles, USA, επιχειρηματίας
Καταρχήν θα ήθελα να μεταφέρω όλη μου την αγάπη στην Ελλάδα μας, και στον κόσμο της που αυτή τη στιγμή ταλαιπωρείται τόσο. Είναι για εμάς που έχουμε φύγει διπλός ο πόνος να βλέπει κανείς τη χώρα που λάτρεψε να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση και να βάλεται από παντού, και να πρέπει να είναι μακριά.
περισσότερα
   
Elena Toupoyanni - London UK (18 Years old)
Elena Toupoyanni - London UK (18 Years old)

I grew up in Greece but I am now studying in London. The first thing that comes to my mind when I think about my country, is the unique beauty of the different islands I’ ve visited and I would highly recommend you to visit too.

περισσότερα
   
Joanna Anesti - Dublin, Ireland
Joanna Anesti - Dublin, Ireland
Ε1 Ποια είναι η ωραιότερη ανάμνηση σας ή εικόνα που έχετε από την Ελλάδα και θα θέλατε να τη μοιραστείτε μαζί μας τώρα που η χώρα μου έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ από φίλους;

A1 Η ωραιότερη ανάμνησή μου από την Ελλάδα είναι φυσικά ο άπλετος ήλιος, η θάλασσα, οι μυρωδιές της εξοχής και της θάλασσας. Η ποικιλία και η γεύση των φρέσκων λαχανικών και φρούτων, που όσο και να προσπαθήσεις να το εξηγήσεις στους ξένους δεν μπορούν να το καταλάβουν αν δεν τα έχουν γευτεί.
περισσότερα
   
Λεωνίδας Σταυρόπουλος - Αρκαδία
Λεωνίδας Σταυρόπουλος - Αρκαδία
Αρκαδία: μαγική πατρίδα, σκληρή και δύσκολη για κάθε νέο, αλλά τη νοσταλγείς. Μαγικές εικόνες και μέσα από το ελατοδάσος στο Χρυσοβίτσι. Μαγεία να περπατάς στα αρχαία μονοπάτια δίπλα στον ποταμό Ελλισώνα στην αρχαία Μεγαλόπολη...!
περισσότερα
   
 
1 2 3  
 
Κατασκευή ιστοσελίδων Web Future Προώθηση ιστοσελίδων Seo Future